Gratis verzenden Nederland vanaf €100
Voor 16:00 besteld, vandaag nog op de post
30 dagen retourtermijn
Hulp nodig? Whatsapp 06 - 388 258 51
Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
  •  
  •  
  •  
  •  
2 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Oily White Olivs Goudkleurig - Urban Hippies
Oily White Olivs Goudkleurig - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze sierlijke oorbellen zijn goudkleurig omrand en gemaakt van verguld goudkleurige...
€ 16,50 *
Oily Bloodred Olivs Goudkleurig - Urban Hippies
Oily Bloodred Olivs Goudkleurig - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze sierlijke oorbellen zijn goukleurig omrand en gemaakt van verguld goudkleurige...
€ 16,50 *
Oily Cobalt Olivs - Urban Hippies
Oily Cobalt Olivs - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze sierlijke oorbellen zijn zilverkleurig en gemaakt van ongecoat edelstaal. Afmeting...
€ 16,50 *
Oily Carbon Olivs Goudkleurig - Urban Hippies
Oily Carbon Olivs Goudkleurig - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze sierlijke oorbellen zijn goudkleurig omrand en gemaakt met vergulde goudkleurige...
€ 16,50 *
Crystal Copper - Urban Hippies
Crystal Copper - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze oorbellen hebben een mooie oranje/roze schittering. Materiaal: hoogwaardig rvs, 316 L...
€ 15,50 *
Matte Lime Dots - Urban Hippies
Matte Lime Dots - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze oorbellen hebben een mat lime kleur. Materiaal: hoogwaardig rvs, 316 L Afmeting steen:...
€ 15,50 *
Peacock Glitter Dots Gold - Urban Hippies
Peacock Glitter Dots Gold - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze oorbellen hebben een zeegroene petrol kleur en hebben goudkleurige haakjes in plaats...
€ 15,50 *
Czech Handcraft Black Silver Geometric - Urban Hippies
Czech Handcraft Black Silver Geometric - Urban...
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Het glaswerk wordt gemaakt door een familiebedrijf in Tsjechië Materiaal: stainless steel...
€ 22,95 *
Czech Handcraft Brown Gold Lilly - Urban Hippies
Czech Handcraft Brown Gold Lilly - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Het glaswerk wordt gemaakt door een familiebedrijf in Tsjechië Materiaal: stainless steel...
€ 22,95 *
Pink Glitter Dots - Urban Hippies
Pink Glitter Dots - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze oorbellen zijn glimmend en moskleur groen van kleur. Materiaal: hoogwaardig rvs, 316 L...
€ 15,50 *
Air Marble Dots - Urban Hippies
Air Marble Dots - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Let op: deze oorbellen zijn in het echt donkerder van kleur. Materiaal: hoogwaardig rvs,...
€ 15,50 *
Shiny Moss Dots - Urban Hippies
Shiny Moss Dots - Urban Hippies
Heel fijn de oorbellen van Urban Hippies, je kunt ze hele dagen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Bovendien blijven zo ook nog eens heel mooi. Deze oorbellen zijn glimmend en moskleur groen van kleur. Materiaal: hoogwaardig rvs, 316 L...
€ 15,50 *
2 van 5
Laatst bekeken