Gratis verzenden Nederland vanaf €100
Voor 16:00 besteld, vandaag nog op de post
30 dagen retourtermijn
Hulp nodig? Whatsapp 06 - 388 258 51
Bestverkopend
- 20%
Eva Mel - Clumpy's Eva Mel - Clumpy's
€ 95,96 * € 119,95 *
- 30%
Fleet Kiwi - Miz Mooz Fleet Kiwi - Miz Mooz
€ 90,96 * € 129,95 *
- 20%
Eva Cactus - Clumpy's Eva Cactus - Clumpy's
€ 95,96 * € 119,95 *
- 20%
Eva Petrol - Clumpy's Eva Petrol - Clumpy's
€ 95,96 * € 119,95 *
- 20%
Eva Capri - Clumpy's Eva Capri - Clumpy's
€ 95,96 * € 119,95 *
- 20%
Ella Zwart - Clumpy's Ella Zwart - Clumpy's
€ 95,96 * € 119,95 *
Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
- 20%
Flon Sandal - Sanita
Flon Sandal - Sanita
€ 79,95 * € 99,95 *
Productdetails
- 21%
Enge Sandal Yellow - Sanita
Enge Sandal Yellow - Sanita
€ 87,00 * € 109,95 *
Productdetails
- 20%
Mabel Sandal Black - Sanita
Mabel Sandal Black - Sanita
€ 88,00 * € 109,95 *
Productdetails
- 20%
Enge Sandal Cognac - Sanita
Enge Sandal Cognac - Sanita
€ 88,00 * € 109,95 *
Productdetails
- 20%
Tinja Suede Sandal Sky - Sanita
Tinja Suede Sandal Sky - Sanita
€ 79,96 * € 99,95 *
Productdetails
- 20%
Tinja Suede Sandal Yellow - Sanita
Tinja Suede Sandal Yellow - Sanita
€ 79,95 * € 99,95 *
Productdetails
- 20%
Tinja Suede Sandal Mint - Sanita
Tinja Suede Sandal Mint - Sanita
€ 79,95 * € 99,95 *
Productdetails
- 20%
Juki Moss Green Sanita
Juki Moss Green - Sanita
De laarzen vallen ruim, ook in de breedte. De meeste klanten nemen een maat kleiner. Hakhoogte 5 cm inclusief 2,5 cm plateau zool Materiaal: leer Zit je tussen twee maten in, neem dan de kleinere maat
€ 95,96 * € 119,95 *
Productdetails
- 20%
Juki Red - Sanita
Juki Red - Sanita
De laarzen vallen ruim, ook in de breedte. De meeste klanten nemen een maat kleiner. Hakhoogte 5 cm inclusief 2,5 cm plateau zool Materiaal: leer Zit je tussen twee maten in, neem dan de kleinere maat
€ 95,96 * € 119,95 *
Productdetails
- 20%
Juna Cognac - Sanita
Juna Cognac - Sanita
Whoehoe wat een mooie laarsjes, deze kleur cognac past bij heel veel outfits dit seizoen. De laarsjes hebben een houten zool met een laagje rubber dus geen 'geklepper'. Aan de voorkant zit een rubberen stukje flex waardoor ze nog fijner...
€ 119,96 * € 149,95 *
Productdetails
- 20%
Juna Moss Green - Sanita
Juna Moss Green - Sanita
Whoehoe wat een mooie laarsjes, deze kleur moss groen past bij heel veel outfits dit seizoen. De laarsjes hebben een houten zool met een laagje rubber dus geen 'geklepper'. Aan de voorkant zit een rubberen stukje flex waardoor ze nog...
€ 119,96 * € 149,95 *
Productdetails
- 20%
Eva Mel - Clumpy's
Eva Mel - Clumpy's
Dit is de Clumpy 41 oftewel Eva. Mel slaat op de kleur, en dat is in dit geval okergeel. Verder heeft de klomp een gespsluiting en een mooi hanteerbaar hakje. De zool heeft een rubberen flex bij de voorvoet waardoor de klomp fijn loopt....
€ 95,96 * € 119,95 *
Productdetails
1 van 5

Schoentjes zijn veel belangrijker dan je denkt

 

Al die prachtige schoentjes, maar hoe zit het nu met de maat? Dat is best lastig op afstand, ik heb geprobeerd om zo goed mogelijk te beschrijven hoe de schoenen vallen. Maar, ik heb ook iets nieuws bedacht.. Maattabellen voor schoenen :-)
Hieronder beschrijf ik hoe ik dat heb aangepakt. 

Hoe meet je je voeten?
Pak een A4 papier en leg deze tegen een muur. Zet je voet erop en zorg dat je hak tegen de muur staat. Met een potlood kun je dan een lijn tekenen langs je langste teen, dat is niet bij iedereen de grote teen. Zorg dat je potlood goed loodrecht ten opzicht van de vloer staat of vraag iemand anders om je even te helpen. Daarna kun je met een meetlint meten hoe lang je voet is, millimeters zijn ook belangrijk!
Het is handig om beide voeten te doen omdat bij iedereen beide voeten onderling verschillen qua grootte. 
Ik houd zelf de regel aan dat ik er ongeveer 3 millimeter bij op tel en dan op het juiste aantal centimeters kom van de schoenmeting. Bij sportschoenen/sneakers wordt 5 millimeter aangehouden. 

Hoe meet ik de schoen?
Je pakt weer een centimeterband en drukt het uiteinde goed in de neus, dat je zeker weet dat hij daar netjes zit. Daarna kijk je waar de centimeterband uitkomt in de hak. Of/en je neemt een paar favoriete schoenen ter controle en je meet die even goed, dan heb je ook een indicatie en een goede vergelijking. 

.Naamloos-1Gqop3bNGFkIPj

  Al die prachtige schoentjes, maar hoe zit het nu met de maat? Dat is best lastig op afstand, ik heb geprobeerd om zo goed mogelijk te beschrijven hoe de schoenen vallen. Maar, ik heb ook... meer lezen »
Venster sluiten
Schoentjes zijn veel belangrijker dan je denkt

 

Al die prachtige schoentjes, maar hoe zit het nu met de maat? Dat is best lastig op afstand, ik heb geprobeerd om zo goed mogelijk te beschrijven hoe de schoenen vallen. Maar, ik heb ook iets nieuws bedacht.. Maattabellen voor schoenen :-)
Hieronder beschrijf ik hoe ik dat heb aangepakt. 

Hoe meet je je voeten?
Pak een A4 papier en leg deze tegen een muur. Zet je voet erop en zorg dat je hak tegen de muur staat. Met een potlood kun je dan een lijn tekenen langs je langste teen, dat is niet bij iedereen de grote teen. Zorg dat je potlood goed loodrecht ten opzicht van de vloer staat of vraag iemand anders om je even te helpen. Daarna kun je met een meetlint meten hoe lang je voet is, millimeters zijn ook belangrijk!
Het is handig om beide voeten te doen omdat bij iedereen beide voeten onderling verschillen qua grootte. 
Ik houd zelf de regel aan dat ik er ongeveer 3 millimeter bij op tel en dan op het juiste aantal centimeters kom van de schoenmeting. Bij sportschoenen/sneakers wordt 5 millimeter aangehouden. 

Hoe meet ik de schoen?
Je pakt weer een centimeterband en drukt het uiteinde goed in de neus, dat je zeker weet dat hij daar netjes zit. Daarna kijk je waar de centimeterband uitkomt in de hak. Of/en je neemt een paar favoriete schoenen ter controle en je meet die even goed, dan heb je ook een indicatie en een goede vergelijking. 

.Naamloos-1Gqop3bNGFkIPj

Laatst bekeken