Gratis verzenden Nederland vanaf €100
Voor 16:00 besteld, vandaag nog op de post
30 dagen retourtermijn
Hulp nodig? Whatsapp 06 - 388 258 51

Urban Hippies over 38 Dresses

Urban Hippies ontdekte ik vlak na Tante Betsy begin 2013. Tante Betsy was mijn eerste merk in de winkel naast de tweedehands kleding. Toen ik op de site van Tante Betsy aan het rondkijken was wat ik graag in de winkel wilde hebben zag ik de oorbellen en kettingen van Urban Hippies. Die werden toen ook nog verkocht op de site van Tante zelf. Ik was op slag verliefd, die moest ik ook hebben, al was het alleen maar voor mezelf. Nu vele jaren later is Urban Hippies nog steeds een favoriet van mij, niet alleen vanwege de mooie oorbellen maar ook vanwege Femke, de ontwerpster van de sieraden. Altijd bezig met het creatieve, het milieu (kan het groener) en innovatief. Oh ja en niet te vergeten....heel erg aardig en attent. Ze schreef een tijd geleden een blog over mijn winkel en die vind ik te mooi om niet even te delen. Je leest het hieronder ->

 12513745_1280373411980117_2955349511677858510_oKBmRaBV6CliWG

Ik zou willen dat alle leuke winkels in mijn Eindhovense wijkje zaten, maar ik besef dat dat heel zielig zou zijn voor alle andere vrouwen in het land. Dus vooruit, we doen in elke stad één of twee van die toffe adresjes. Voor wie in het mooie Leeuwarden woont, of daar wel eens komt, is 38 Dress vast een bekende. Zo niet, dan heb je de volgende keer een hele leuke bestemming. Want eigenaresse Betty heeft in de Bagijnestraat (in het historische deel van de stad) een hele interessante, kleurrijke collectie samengesteld voor nostalgische retro-meisjes en -jongens, hakjes-dames, flowergirls en stoere chicks. Die tijdloze stijl die niet ‘on trend’ is maar wel altijd hip. Met originele, comfortabele jurken en rokken die je heel gekleed kunt dragen met hakjes en heel basic met gympen en een vest. De merken Halsoverkop en Tante Betsy zijn mijn toppers en hangen er volop in de rekken.
Een tip: volg 38 Dresses op facebook, want Betty zet zichzelf regelmatig op de foto in steeds weer andere outfits. Zo weet je meteen hoe die jurk uit de winkel of webshop eruit ziet op je lijf en welke andere items er goed bij passen.
Andere merken die Betty in haar winkel verkoopt zijn o.a.: Froy & Dind, margot, Bakery ladies, Mooi Vrolijk, 4FunkyFlavours, IS.IS, Ato Berlin, Miz Mooz, Sanita en Urban Hippies.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.